Slovenija > Črna kronika
2357 ogledov

Poškodovan: Kolesar se je prijel za avtobus, da bi ga vlekel

kolo kolesar Profimedia
V nesreči se je poškodoval 51-letni kolesar.

V Dolenji Trebuši je v četrtek popoldne prišlo do nenavadne nesreče. Udeležena sta bila kolesar in avtobus. 

Policisti so na kraju ugotovili, da je bil kolesar pri tamkajšnji okrepčevalnici. Tam je ustavil voznik avtobusa, ki je tam odložil potnika in nato nadaljeval pot. Ko je avtobus ustavil, se je kolesar prijel za avtobus, da bi ga ta vlekel naprej. Voznik avtobusa kolesarjevega početja ni opazil. 

Že po nekaj metrih vožnje je kolesarju zasukalo krmilo kolesa. Padel je po vozišču in se lažje telesno poškodoval. 

Ko je voznik avtobus po približno 50 metrih vožnje v vzvratnem ogledalu opazil, da je za zadnjim delom avtobusa, na katerem je bilo deset potnikov, padel omenjeni kolesar, je vozilo takoj zaustavil in odhitel do poškodovanca. 

Tolminski policisti so kasneje opravili preizkus alkoholiziranosti in ugotovili, da je kolesar vozil pod vplivom alkohola. Namerili so mu 1,04 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Ker se kolesar z rezultatom testa ni strinjal, je bil odrejen strokovni pregled v zdravstveni ustanovi. 

Po nesreči so kolesarja, ki je utrpel poškodbo desnega ramena, na kraju oskrbeli reševalci NMP ZD Tolmin in ga odpeljali na nadaljnje zdravljenje v šempetrsko bolnišnico. 

Policisti PP Tolmin bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev zoper 51-letnega kolesarja ustrezno ukrepali.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Micheal_Benson
    Micheal_Benson 20:57 06.julij 2019.

    Pozdravljeni, z veseljem vam sporočam, da je resnično posojilo podjetje, od katerega lahko dobite hitro posojilo, nudimo vse vrste posojil našim zaupanja vrednim strankam z obrestno mero 3%, kontaktirajte nas, če potrebujete posojilo. Pošljite nam e-pošto Michealbensonloanagency@gmail.com Obrazec za posojilo ...prikaži več in ga vrnite. Whatsapp: +61447666281 Polno ime ................. Let .............. Država ..................    Znesek zahtevanega posojila. .................. Trajanje ................

  • bozo87 16:50 05.julij 2019.

    A ŠOFER NI VEDEL ,DA IMA AVTOBUS TUDI RIKVERC