Nenavadna nesreča v Nemčiji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Krilo vetrnice je danes povzročilo številne težave na nemški avtocesti; v nesreči je bil tovornjak dobesedno zmečkan. Voznik je čudežno preživel.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo na avtocesti A33 pri nemškem mestu Bielefeld. Kamion je trčil v zadnji del pred seboj vozečega tovornega vozila, ki je vozil krilo vetrnice. Avtocesta je bila zaprta v obe smeri, nastali so dolgi zastoji.

61-letni voznik iz Herzebrock-Clarholza se je ob petih zjutraj iz za zdaj še neznanega razloga zaletel v tovorno vozilo pred seboj. Trk je povzročil, da je krilo vetrnice končalo na avtocesti.

46-letni voznik kamiona, ki je v tem trenutku vozil iz druge smeri, ni mogel preprečiti naleta, trčil je tudi 37-letni voznik osebnega avtomobila.

Materialna škoda zaradi nesreče je po pisanju Bilda ocenjena na okrog 460 tisoč evrov.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:11 16. Maj 2017.

    res je,vse je res,kot si napisal

  • 18:05 16. Maj 2017.

    A res niste sposobni vsaj sliko pogledati predno napišete traparije ! Tovornjak ni trčil v pred seboj vozečo krilo vetrnice …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.