Slovenija > Črna kronika
202 ogledov

Nenavadna nesreča v Nemčiji

Nesreča Nemčija Reševalni pas/Twitter
Krilo vetrnice je danes povzročilo številne težave na nemški avtocesti; v nesreči je bil tovornjak dobesedno zmečkan. Voznik je čudežno preživel.

Do nesreče je prišlo na avtocesti A33 pri nemškem mestu Bielefeld. Kamion je trčil v zadnji del pred seboj vozečega tovornega vozila, ki je vozil krilo vetrnice. Avtocesta je bila zaprta v obe smeri, nastali so dolgi zastoji.

61-letni voznik iz Herzebrock-Clarholza se je ob petih zjutraj iz za zdaj še neznanega razloga zaletel v tovorno vozilo pred seboj. Trk je povzročil, da je krilo vetrnice končalo na avtocesti.

46-letni voznik kamiona, ki je v tem trenutku vozil iz druge smeri, ni mogel preprečiti naleta, trčil je tudi 37-letni voznik osebnega avtomobila.

Materialna škoda zaradi nesreče je po pisanju Bilda ocenjena na okrog 460 tisoč evrov.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • wolf.ata 23:11 16.maj 2017.

    res je,vse je res,kot si napisal

  • Žurnalček 18:05 16.maj 2017.

    A res niste sposobni vsaj sliko pogledati predno napišete traparije ! Tovornjak ni trčil v pred seboj vozečo krilo vetrnice , ampak je trčil , ker je pri zavijanju z AC vetrnica naredila ovinek - ajnšlag in zaprla nenadoma celo ...prikaži več AC , tudi vozna trakova na drugi stani AC ! Krivec je spremljevalno osebje specialnega tovorja in ne kamionar !Še enkrat POGLEJTE SLIKO !