Neomejeni mobilni paket za več uporabnikov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Telekom Slovenije naročnikom mobilnega paketa Neomejeni D odslej ponuja možnost, da z eno mesečno naročnino uporabljajo do pet mobilnih številk. Vse imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

V največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju poudarjajo, da so "prvi slovenski operater", ki to možnost ponuja.

Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 79,95 evra oz. 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev Siol pa 14,79 evra na osebo. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 gigabajtih prenosa podatkov.

Kot še dodajajo, je dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:43 19. Marec 2015.

    če sm prou razumu je to znižanje če se odločiš za skupni račun in pride 1.2€ na osebo, torej skupej …

  • 13:24 19. Marec 2015.

    tko me je nasmejal tole:<br /><br />Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 79,95 evra oz. 15,99 evra na osebo, ob …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.