Slovenija
27 ogledov

Neomejeni mobilni paket za več uporabnikov

telekom slovenije Anže Petkovšek
Telekom Slovenije naročnikom mobilnega paketa Neomejeni D odslej ponuja možnost, da z eno mesečno naročnino uporabljajo do pet mobilnih številk. Vse imajo na voljo neomejene klice v vsa slovenska omrežja, pošiljanje sporočil SMS in MMS ter neomejen prenos podatkov v Sloveniji.

V največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju poudarjajo, da so "prvi slovenski operater", ki to možnost ponuja.

Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 79,95 evra oz. 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev Siol pa 14,79 evra na osebo. Princip pravične rabe stopi v veljavo pri skupno prenesenih 15 gigabajtih prenosa podatkov.

Kot še dodajajo, je dodatna prednost neomejenega mobilnega paketa za več uporabnikov tudi v tem, da uporabniki stroške uporabe mobilnih storitev za vse vključene številke poravnajo z enim samim mesečnim računom.

Komentarjev 2
  • mitjap 14:43 19.marec 2015.

    če sm prou razumu je to znižanje če se odločiš za skupni račun in pride 1.2€ na osebo, torej skupej 6€. Kar ni mal če se gre le za skupen račun. Super taktika da dobijo celo družino na največje pakete. ...prikaži več Tisti ki malo porabijo v družini so sedaj verjetno pri Bobu, otroci pa na teh neomejenih paketih.

  • erikkk 13:24 19.marec 2015.

    tko me je nasmejal tole:Pri petih uporabnikih mesečna naročnina znaša 79,95 evra oz. 15,99 evra na osebo, ob hkratni uporabi skupnega računa za izbrane pakete storitev Siol pa 14,79 evra na osebo.ne moreš vrjet ... pa ...prikaži več tako hudio znižanje ...