Nepotrjen od senata v tisk

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Nov univerzitetni logotip. Prenovljenega naj bi predstavili konec meseca.
Oglej si celoten članek

“Res je, da senat Univerze v Mariboru (UM) še ni potrdil zadnjega logotipa univerze in da smo kljub temu že dali natisniti indekse z novo podobo,” je za Žurnal24 povedal Danijel Rebolj, rektor UM.

Modernizirali starega

Kot smo že poročali, se na rektoratu že nekaj mesecev ukvarjajo z novo celostno podobo. Potem ko so z razpisom že izbrali nov logotip, ga ni potrdil senat univerze, zato se je rektor odločil, da ga opustijo. Pozneje so se na podlagi ankete med zaposlenimi odločili, da obudijo star “Toplakov logotip” in ga nekoliko modernizirajo. Prenovljenega so že natisnili na nove indekse za študente prvega letnika, čeprav senat o tem še ni odločal. Strošek naj bi znašal okoli pet tisoč evrov.

Malo eksperimentirajo

“Na naslednji seji senata bomo tudi uradno obravnavali novi logotip. Mislim, da je samo formalnost, da ga senatorji potrdijo. Sicer pa bi ga lahko sprejeli tudi brez potrditve senata. Malo pač eksperimentiramo,” je dodal Rebolj.

Eden izmed senatorjev Marko Marhl je nad to odločitvijo začuden. “Nisem vedel, da so že šli v tisk. Princip, kako so to naredili mimo senata, je moteč. Prav bi bilo, da bi logotip vsaj formalno potrdili, četudi na izredni seji,” je dejal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.