Neprilagojena hitrost ubila Avstrijko

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Ob pol tretji uri popoldne se je pri Sečovljah zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla 50-letna Avstrijka. Tragediji je botrovala neprilagojena hitrost avstrijskega voznika.
Oglej si celoten članek

Po prvih ugotovitvah je Avstrijec vozil od mejnega prehoda Sečovlje proti Luciji. V levem ovinku je izgubil oblast nad avtomobilom znamke Mercedes, začelo ga je zanašati, nakar ga je bočno zaneslo čez sredinsko ločilno črto na nasprotno smerno vozišče. V tistem trenutku je nasproti iz smeri Lucije pravilno pripeljal državljan Poljske, ki je z enoprostorcem Toyota Siena s sprednjim delom čelno trčil v desni bok avstrijskega avtomobila.

"Sopotnica umrla na kraju nesreče, leto mlajši voznik pa je bil poškodovan in prepeljan v izolsko bolnišnico," je povedala Anita Leskovec, tiskovna predstavnica PU Koper, in dodala, da je bil v bolnišnico odpeljan tudi poljski državljan.

Cesta je bila takoj po nesreči popolnoma zaprta, nato je bila zaprta le v eno smer. Promet je še vedno močno oviran in poteka izmenično enosmerno. Nastajajo daljši zastoji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.