Nesreča avtobusa, v katerem je bilo 11 otrok

Foto: Saša Despot Policija Foto: Profimedia Avtobus
Do nesreče je prišlo okrog pol sedmih zjutraj.
Oglej si celoten članek

"Ob 6.39 sta v naselju Migojnice v občini Žalec v naletu trčila osebno vozilo in avtobus, v katerem je bilo 11 otrok," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Poškodovanih na srečo ni bilo.

Gasilci PGE Celje in PGD Griže so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, z vpojnimi sredstvi posuli razlite motorne tekočine in nudili pomoč policiji, še poroča portal. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:05 16. Junij 2020.

    Predlagam, da danes v parlamentu Mojca Žnidarič in Mateja Udovč iz SMC dvigneta obvezno uporabo tahografa pri prevozu vsaj 12 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.