Huda nesreča gasilcev na poti na intervencijo

Foto: Anže Petkovšek reševalna vaja Foto: Anže Petkovšek reševalna vaja
Gasilsko vozilo se je prevrnilo, ukleščenega gasilca so morali rešiti s tehničnim posegom.
Oglej si celoten članek

"Ob 17.39 se je na cesti Mala Stara vas–Polica, občina Grosuplje, zgodila prometna nesreča v kateri se je gasilsko tovorno vozilo pri vožnji na intervencijo prevrnilo na bok," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Gasilca so morali iz vozila rešiti s tehničnim posegom. 

"Posredovali so gasilci PGD Grosuplje in GB Ljubljana, ki so zavarovali in razsvetljevali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili ukleščenega gasilca, počistili razlite motorne tekočine, nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanih oseb ter nudili pomoč vlečni službi pri postavitvi vozila na cestišče. V nesreči so se poškodovale štiri osebe. Reševalci NMP Ljubljana so poškodovane oskrbeli in prepeljali v nadaljnjo oskrbo," še poroča portal uprave za zaščito in reševanje. 

PGD Grosuplje smo prosili za fotografije dogodka, a so nam odgovorili, da slik nesreče ne bodo objavili, prav tako trenutno ne komentirajo dogodka. "Obvestilo za javnost bomo na naših omrežjih objavili v prihodnjih dneh. Hvala za razumevanje," so nam sporočili. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 23:46 23. November 2017.

    Žal moram napisati tudi kritiko na vožnjo gasilcev, ki sem jo sam doživel. Peljali so se s kamionom in terenskim …

  • 23:31 23. November 2017.

    Mi je hudo, da se jim je zgodila nesreča in da so se poškodovali, menda ima eden od gasilcev poškodovano …

  • 16:55 23. November 2017.

    Kakor so omogočili vsakemu gasilcu da na stroške gasilske zvezi opravi izpit za C-kategorijo se mi pri takšnih nezgodah poraja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.