Nesreča rešilca na nujni vožnji

Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec Foto: Žurnal24 nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec
Reševalno vozilo, ki je bilo v sredo udeleženo v prometni nesreči na Dolenjski avtocesti, se je na nujni vožnji vračalo iz nesreče na cesti Ljubljana–Kočevje.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, se je tam pri odcepu za Smrjene v sredo okoli 19.30 zgodila nesreča, v kateri je umrl voznik vozila, ki je zgorelo.

Ostal v gorečem avtomobilu
Voznik osebnega avtomobila Fiat Punto (njegova identiteta še ni potrjena) je vozil po lokalni cesti skozi naselje Smrjene. Ko se je voznik vključeval na glavno cesto, je zaprl pot 50-letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je pripeljal z njegove desne strani po glavni cesti. Po trčenju je Punto zagorel, voznik pa je ostal v vozilu in umrl na kraju nesreče. Policisti v zvezi s tem še zbirajo informacije.

Nove fotografije si oglejte v GALERIJI.

Reševalno vozilo, ki je nato drugega udeleženca nesreče peljalo v UKC Ljubljana, pa je bilo na Dolenjski cesti udeleženo v trčenju z osebnim vozilom.

Rešilec pravilno, osebno vozilo ne
S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je po dosedanjih ugotovitvah 61-letni voznik osebnega avtomobila med polkrožnim obračanjem zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljalo reševalno vozilo, ki je bilo na nujni vožnji.


Dva huje, trije lažje poškodovani
V prometni nesreči sta 61-letni voznik osebnega avtomobila in 73-letni potnik v specialnem vozilu utrpela hude, 29-letni voznik specialnega vozila in 28- ter 50-letni potnik v specialnem vozilu pa lahke telesne poškodbe. Vsi so bili oskrbljeni v Ljubljanskem kliničnem centru.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.