Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Nesreča rešilca na nujni vožnji

nesreča, dolenjska cesta, ljubljana, rešilec
1/7
Žurnal24 main
Reševalno vozilo, ki je bilo v sredo udeleženo v prometni nesreči na Dolenjski avtocesti, se je na nujni vožnji vračalo iz nesreče na cesti Ljubljana–Kočevje.

Kot smo že poročali, se je tam pri odcepu za Smrjene v sredo okoli 19.30 zgodila nesreča, v kateri je umrl voznik vozila, ki je zgorelo.

Ostal v gorečem avtomobilu
Voznik osebnega avtomobila Fiat Punto (njegova identiteta še ni potrjena) je vozil po lokalni cesti skozi naselje Smrjene. Ko se je voznik vključeval na glavno cesto, je zaprl pot 50-letnemu vozniku osebnega avtomobila, ki je pripeljal z njegove desne strani po glavni cesti. Po trčenju je Punto zagorel, voznik pa je ostal v vozilu in umrl na kraju nesreče. Policisti v zvezi s tem še zbirajo informacije.

Nove fotografije si oglejte v GALERIJI.

Reševalno vozilo, ki je nato drugega udeleženca nesreče peljalo v UKC Ljubljana, pa je bilo na Dolenjski cesti udeleženo v trčenju z osebnim vozilom.

Rešilec pravilno, osebno vozilo ne
S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da je po dosedanjih ugotovitvah 61-letni voznik osebnega avtomobila med polkrožnim obračanjem zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljalo reševalno vozilo, ki je bilo na nujni vožnji.


Dva huje, trije lažje poškodovani
V prometni nesreči sta 61-letni voznik osebnega avtomobila in 73-letni potnik v specialnem vozilu utrpela hude, 29-letni voznik specialnega vozila in 28- ter 50-letni potnik v specialnem vozilu pa lahke telesne poškodbe. Vsi so bili oskrbljeni v Ljubljanskem kliničnem centru.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.