Nesreča v klubu vzrok za zaprtje

Foto: Žurnal24 3010_policija
Klub B-52 v Šentjurju pri Celju je bil minuli konec tedna prizorišče nesreče, saj je dekle, ki je obiskalo diskoteko, padlo v luknjo sredi plesišča in se pri tem težje poškodovalo.
Oglej si celoten članek

Luknja, v katero je padla ponesrečenka, naj bi bila globoka okoli 40 centimetrov, poškodbe pa so nastale predvsem zaradi razbitega stekla, zato jo je reševalno vozilo takoj odpeljalo v celjsko bolnišnico. Po pričevanjih poškodovanke ji osebje kluba ni priskočilo na pomoč oziroma ji celo niso želeli pomagati. Podatke s PU Celje še pričakujemo. Za zdaj lahko omenimo le, da so bile nepravilnosti s strani kluba B-52 pri PU Celje že zapisane.

Po besedah glavne tržne inšpektorice Andrejke Grlić v klubu B-52 gostinsko dejavnost opravlja Društvo za glasbo, ples, zabavo in rekreacijo Music Pub. Tržni inšpektorat naj bi omenjeno društvo obravnaval zaradi kršenja določil o obratovalnem času gostinskih lokalov. Društvo namreč od občine ni pridobilo soglasja za obratovanje v podaljšanem obratovalnem času, zato pomeni poslovanje po 22. uri kršitev zakonov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.