Nesreče ohromile promet na obvoznici

Foto: Žurnal24
Na ljubljanski severni obvoznici so prometne nesreče povzročile pravi prometni kaos. Zastoji so se umirili.
Oglej si celoten članek

Zgoščen promet nastaja še na štajerski avtocesti od razcepa Zadobrova do Sneberja in pred predorom Pletovarje v smeri Maribora ter na cestah Sp. Brnik−Kranj, Ljubljana−Škofljica in Ljubljana−Medvode.

Večji zastoji v nedeljo
"Zgodile so se tri prometne nesreče na ljubljanski obvoznici, posledice nesreče so že odstranjene. Četrta prometna nesreča se je zgodila na avtocesti Maribor−Ljubljana pred priključkom Domžale v smeri Celja,"
so za zurnal24.si povedali na Prometno-informacijskem centru za državne ceste. Zastoji so nastajali predvsem zaradi prometnih nesreč, večje zastoje pa pričakujejo v nedeljo, ko bo gneča predvsem na mejnih prehodih, kjer bo čakalna doba približno pol ure.

Prometni infarkt ohromil obvoznico
Največji zastoji so danes prizadeli ljubljansko vzhodno obvoznico od Bizovika proti Zadobrovi, ljubljansko severno obvoznico od Bežigrada do Zadobrove ter na izvozih Tomačevo iz smeri Zadobrove. Tudi na koncu dolenjske avtoceste na Pluski v smeri Novega mesta je šlo voznikom po polžje.

Dela na cesti
Na glavni cesti Slovenj Gradec−Velenje bo v Mislinji promet urejen izmenično enosmerno do 7. junija. Regionalna cesta Dutovlje−Repentabor bo v Dutovljah zaprta do 11. junija, obvoz je urejen po lokalni cesti skozi Godnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.