Slovenija
19 ogledov

Nesreče ohromile promet na obvoznici

Žurnal24 main
Na ljubljanski severni obvoznici so prometne nesreče povzročile pravi prometni kaos. Zastoji so se umirili.

Zgoščen promet nastaja še na štajerski avtocesti od razcepa Zadobrova do Sneberja in pred predorom Pletovarje v smeri Maribora ter na cestah Sp. Brnik−Kranj, Ljubljana−Škofljica in Ljubljana−Medvode.

Večji zastoji v nedeljo
"Zgodile so se tri prometne nesreče na ljubljanski obvoznici, posledice nesreče so že odstranjene. Četrta prometna nesreča se je zgodila na avtocesti Maribor−Ljubljana pred priključkom Domžale v smeri Celja,"
so za zurnal24.si povedali na Prometno-informacijskem centru za državne ceste. Zastoji so nastajali predvsem zaradi prometnih nesreč, večje zastoje pa pričakujejo v nedeljo, ko bo gneča predvsem na mejnih prehodih, kjer bo čakalna doba približno pol ure.

Prometni infarkt ohromil obvoznico
Največji zastoji so danes prizadeli ljubljansko vzhodno obvoznico od Bizovika proti Zadobrovi, ljubljansko severno obvoznico od Bežigrada do Zadobrove ter na izvozih Tomačevo iz smeri Zadobrove. Tudi na koncu dolenjske avtoceste na Pluski v smeri Novega mesta je šlo voznikom po polžje.

Dela na cesti
Na glavni cesti Slovenj Gradec−Velenje bo v Mislinji promet urejen izmenično enosmerno do 7. junija. Regionalna cesta Dutovlje−Repentabor bo v Dutovljah zaprta do 11. junija, obvoz je urejen po lokalni cesti skozi Godnje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.