Nesrečnega 38-letnika odpeljal helikopter

Foto: PGD Leskovec Helikopter Slovenske vojske bo odpeljal poškodovanega traktorista
Včeraj okrog šestih popoldan se je v naselju Repišče, občina Videm, pri košnji trave hudo poškodoval 38-letni traktorist.
Oglej si celoten članek

Gasilci PGD Leskovec in Ptuj so zavarovali kraj dogodka, pomagali pri prenosu poškodovanca do helikopterja Slovenske vojske, ki ga je prepeljal v mariborski klinični center.

Policisti so ugotovili, da je 38-letni domačin iz občine Cirkulane s kmetijskim traktorjem kosil na travniku v kraju Repišče. Policisti so ugotovili, da je moški kosil v hribu pri tem pa je zapeljal v jamo, ki se travi videla v travi traktor se je zato prevrnil, moški pa je pri tem padel iz njega in se hudo telesno poškodoval.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:05 7. Junij 2019.

    "...zapeljal v jamo, ki se travi videla v travi traktor se je zato prevrnil...". Gospod Zalaznik, če ne iz spoštovanja …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.