Slovenija > Črna kronika
6542 ogledov

Nesrečnega 38-letnika odpeljal helikopter

Helikopter Slovenske vojske bo odpeljal poškodovanega traktorista PGD Leskovec
Včeraj okrog šestih popoldan se je v naselju Repišče, občina Videm, pri košnji trave hudo poškodoval 38-letni traktorist.

Gasilci PGD Leskovec in Ptuj so zavarovali kraj dogodka, pomagali pri prenosu poškodovanca do helikopterja Slovenske vojske, ki ga je prepeljal v mariborski klinični center.

Policisti so ugotovili, da je 38-letni domačin iz občine Cirkulane s kmetijskim traktorjem kosil na travniku v kraju Repišče. Policisti so ugotovili, da je moški kosil v hribu pri tem pa je zapeljal v jamo, ki se travi videla v travi traktor se je zato prevrnil, moški pa je pri tem padel iz njega in se hudo telesno poškodoval.

Komentarjev 3
  • Janez_53 13:05 07.junij 2019.

    "...zapeljal v jamo, ki se travi videla v travi traktor se je zato prevrnil...". Gospod Zalaznik, če ne iz spoštovanja do bralcev, pa vsaj iz spoštovanja do slovenskega jezika bi bilo prav, da prispevek preberete in popravite napake, preden ga ...prikaži več objavite. Bi vi kupili čevlje, na katerih bi manjkal en podplat? Vaš članek je ravno tako izdelek, kot katerikoli drugi fizično izdelan predmet. Mislim, da bralci upravičeno pričakujemo neko normalno kvaliteto tudi od novinarjev.