Nesrečni 25-letnik je umrl

Foto: Dolenjska News
Foto: Dolenjska News
Zaradi hudih poškodb je v bolnišnici umrl 25-letnik, ki se je poškodoval v sobotni nesreči v Novem mestu. V njegovo vozilo je trčil 24-letnik, ki je bil pod vplivom alkohola.
Oglej si celoten članek

"Iz Splošne bolnišnice Novo mesto so nas obvestili, da je zaradi hudih poškodb umrl 25-letni državljan Makedonije, ki je bil 7. januarja okoli 4. ure zjutraj udeležen v prometni nesreči v Novem mestu," je povedala Alenka Drenik iz PU Novo mesto. 

Huda nesreča se je zgodila v semaforiziranem križišču pri Šmihelskem mostu. "Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj bi 24-letni državljan Francije pripeljal iz smeri Bršljina in v križišču brez zaviranja silovito trčil v zadnji del avtomobila, ki ga je vozil 25-letni državljan Makedonije in je ustavil v križišču ob rdeči luči na semaforju," so po nesreči sporočilii iz PU Novo mesto.  Foto: Dolenjska News Nesreča v Novem mestu

Hudo poškodovanega voznika iz Makedonije so reševalci na kraju oživljali in ga odpeljali v bolnišnico. Že tedaj je bilo jasno, da je zaradi hudih poškodb glave v smrtni nevarnosti. "V nesreči se je lažje poškodoval tudi 32-letni potnik v njegovem vozilu," so še pojasnili pri PU Novo mesto. "24-letni povzročitelj, ki se v nesreči ni poškodoval, je imel v litru izdihanega zraka 0,89 miligramov alkohola."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:47 9. Januar 2017.

    Obesti hudiča pijanega v poduk drugim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.