Nevaren ovinek pri Radečah

Foto: Jože Teraž Nesreča pri Radečah Foto: Jože Teraž Nesreča pri Radečah Foto: Jože Teraž Nesreča pri Radečah Foto: Jože Teraž Nesreča pri Radečah Foto: Jože Teraž Nesreča pri Radečah
Osebni avtomobil v jarku, potniki v bolnišnici. Nevaren odsek, ki je terjal že več življenj.
Oglej si celoten članek

Na cesti Radeče - Vrhovo je nekaj po 12. uri prišlo do prometne nesreče; osebni avtomobil je s ceste zaneslo v jarek. Potnike, med katerimi je bil tudi otrok, so odpeljali v bolnišnico.

Kot pravijo okoličani, je ovinek zahteval že več človeških življenj, nazadnje 18. maja letos. Na nevarnost odseka opozarjajo že dlje časa, vendar se razen postavitve nekaj opozorilnih znakov ne zgodi nič.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:50 29. Julij 2014.

    Kolk morš bit butnjen v glavo , da na delu ceste , ki jo popravljajo -rezkajo in je označeno vse …

  • 07:40 29. Julij 2014.

    noben odsek ceste ni nevarn v sloveniji, ampak naj se ljudje naučijo prilagodit vožnjo razmeram na cesti in je reseno, …

  • 18:34 28. Julij 2014.

    tako je to po slovensko...oznake in je popravljeno

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.