Slovenija > Črna kronika
383 ogledov

Nevaren ovinek pri Radečah

Nesreča pri Radečah
1/5
Jože Teraž
Osebni avtomobil v jarku, potniki v bolnišnici. Nevaren odsek, ki je terjal že več življenj.

Na cesti Radeče - Vrhovo je nekaj po 12. uri prišlo do prometne nesreče; osebni avtomobil je s ceste zaneslo v jarek. Potnike, med katerimi je bil tudi otrok, so odpeljali v bolnišnico.

Kot pravijo okoličani, je ovinek zahteval že več človeških življenj, nazadnje 18. maja letos. Na nevarnost odseka opozarjajo že dlje časa, vendar se razen postavitve nekaj opozorilnih znakov ne zgodi nič.

Komentarjev 3
  • Žurnalček 09:50 29.julij 2014.

    Kolk morš bit butnjen v glavo , da na delu ceste , ki jo popravljajo -rezkajo in je označeno vse po regelcih in omejitvi na 40km/h pripelješ zstakšno hitrostjo , da zaradi zaviranja , ki ga nisi izvedel prej, ampak ...prikaži večk si z njim ho, ho , ho zamudil , končaš v jarku. A zdej je pa kar naenkrat nevaren ovinek? Takšnih ovinkov imamo v Sloveniji 10.000 in ne flancite in trobite z nevarnim ovinkom. Na celi relaciji med KK in Radečami ni enega nevarnega ovinka !

  • 4krogci 07:40 29.julij 2014.

    noben odsek ceste ni nevarn v sloveniji, ampak naj se ljudje naučijo prilagodit vožnjo razmeram na cesti in je reseno, pa če je omejitev 90 nikjer ne piše da je nujno potrebno it 90!!

  • smejka 18:34 28.julij 2014.

    tako je to po slovensko...oznake in je popravljeno