Nevarne balerinke v Bati

Foto: Unsafe products
Foto: Unsafe products
Sportina Group obvešča vse uporabnike ženske obutve znamke Bata, da dvoje balerink ne ustreza osnovnim varnostnim zahtevam, saj obstaja kemična nevarnost.
Oglej si celoten članek

Sportina Group na podlagi obvestila proizvajalca COMPAR S.P.A. obvešča vse kupce in uporabnike ženske obutve znamke Bata, da dvoje balerink ne ustreza osnovnim varnostnim zahtevam v skladu z varnostjo izdelkov v Evropi. Obstaja kemična nevarnost.

Uvoznik zato poziva vse potrošnike, ki so omenjene balerinke kupili, da jih takoj prenehajo uporabljati, ter jih vrnejo v katerokoli poslovalnico Bata v Sloveniji. V zameno bodo dobili drug proizvod, ali vračilo kupnine. V obvestilu, ki ga je izdal uvoznik, sicer ni zapisano za katero vrsto kemikalije gre, v sistemu hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih izdelkih Rapex, pa je navedeno, da gre za krom, ki lahko povzroči alergične reakcije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.