Slovenija
10 ogledov

Nevarne balerinke v Bati

balerinke Bata Unsafe products
Sportina Group obvešča vse uporabnike ženske obutve znamke Bata, da dvoje balerink ne ustreza osnovnim varnostnim zahtevam, saj obstaja kemična nevarnost.

Sportina Group na podlagi obvestila proizvajalca COMPAR S.P.A. obvešča vse kupce in uporabnike ženske obutve znamke Bata, da dvoje balerink ne ustreza osnovnim varnostnim zahtevam v skladu z varnostjo izdelkov v Evropi. Obstaja kemična nevarnost.

Uvoznik zato poziva vse potrošnike, ki so omenjene balerinke kupili, da jih takoj prenehajo uporabljati, ter jih vrnejo v katerokoli poslovalnico Bata v Sloveniji. V zameno bodo dobili drug proizvod, ali vračilo kupnine. V obvestilu, ki ga je izdal uvoznik, sicer ni zapisano za katero vrsto kemikalije gre, v sistemu hitrega obveščanja o nevarnih izdelkih izdelkih Rapex, pa je navedeno, da gre za krom, ki lahko povzroči alergične reakcije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.