Neverjetno! Tako objestno so se znašali v Planici!

Foto: Zavod za šport RS Planica
Foto: Zavod za šport RS Planica
Planica dejanje naznanila policiji in napovedala tožbo.
Oglej si celoten članek

Nordijski center Planica je na Facebooku objavil zapis o objestnem delovanju posameznikov, ki so si ta konec tedna dovolili vožnjo z avtomobilom po tekaških progah in tekaškem stadionu, zaradi česar so, kot poudarjajo, šokirani. 

"Na posnetkih je vidno uničevanje tekaških prog, ki so bile pred kratkim ravno pripravljene za novo tekaško sezono. Predvsem pa je bila povzročena materialna škoda na stadionu, ki je prekrit z umetno travo. Mladeniči se očitno niso zavedali, da uničujejo večmesečno delo priprav, povzročajo veliko materialno škodo in predvsem ogrožajo športnike, ki so bili ravno v tem času na treningu," so zapisali.

S pomočjo varostnih kamer so uničevalce že našli in zadevo predali policiji. "Proti storilcem bomo zaradi povzročanja splošne nevarnosti vložili kazensko ovadbo in odškodninsko tožbo za povzročeno materialno škodo," napovedujejo v NC Planica. 

Opozarjajo še, da je vožnja z vozili po tekaških progah izredno nevarna, zato tovrstnega početja ne bodo tolerirali in bodo ustrezno ukrepali zoper vsakogar, ki bi povzročal škodo ali ogrožal tekače na smučeh. "Njihova varnost je naša prioriteta," še poudarjajo.

Ljubljana Vlak povozil pešca, nesreče žal ni preživel

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:27 29. November 2022.

    Vedno vec bo tega, te objestnosti ali nekulture oz.nespostovanja dolocenega reda,ker je premalo sankcioniranja s strani organov,ki bi to morali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.