Neznana ženska krade kot sraka

Foto: PU Koper fotorobot storilke Foto: PU Koper fotorobot storilke
Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjem obdobju obravnavali več drznih tatvin. Objavili so fotorobot storilke.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Koper so obravnavali več drznih tatvin v poslovnih prostorih, kot so manjše trgovine, frizerski saloni, trgovine z oblačili. Tatvine izvaja za zdaj še neznana ženska. 

Storilka vstopi v poslovni prostor, kjer pod pretvezo menjave denarja oziroma z drugimi izgovori zamoti prodajalko ali stranke v prostoru in jim v tem času odtuji torbico, denarnico ali gotovino iz predalov. 

Storilka je stara med 30 in 40 let. Je srednje postave, temnejše polti, daljših črnih las, spletenih v kito. V času izvrševanja kaznivih dejanj je na glavi nosil čepico s šiltom. Govori v slabi italijanščini. Policija je na podlagi opisa pripravila fotorobota. 

Policija zaposlene v manjših poslovnih prostorih, predvsem v mestnih središčih in kjer je običajno v trgovini samo eden zaposlen ter redke stranke, opozarja na previdnost in samozaščitno ravnanje. 

Policija vse, ki bi osebo s fotorobota prepoznali ali imeli kakršnekoli druge podatke o njej, prosi, da to sporočijo na 113, najbližjo policijsko postajo ali na anonimno telefonsko številko 080 1200. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 15:31 1. April 2023.

    ah jebiga

  • 23:45 30. Marec 2023.

    Več bomo imeli migrantov, več bo sranja. Edinkrat, ko sem se strinjala z Janezom je bili, ko je dal ograjo …

  • 19:23 30. Marec 2023.

    kar naj krade saj vlada krade ze 50 let

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.