Slovenija > Črna kronika
58381 ogledov

Neznana ženska krade kot sraka

fotorobot storilke
1/2
PU Koper
Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjem obdobju obravnavali več drznih tatvin. Objavili so fotorobot storilke.

Policisti Policijske uprave Koper so obravnavali več drznih tatvin v poslovnih prostorih, kot so manjše trgovine, frizerski saloni, trgovine z oblačili. Tatvine izvaja za zdaj še neznana ženska. 

Storilka vstopi v poslovni prostor, kjer pod pretvezo menjave denarja oziroma z drugimi izgovori zamoti prodajalko ali stranke v prostoru in jim v tem času odtuji torbico, denarnico ali gotovino iz predalov. 

Storilka je stara med 30 in 40 let. Je srednje postave, temnejše polti, daljših črnih las, spletenih v kito. V času izvrševanja kaznivih dejanj je na glavi nosil čepico s šiltom. Govori v slabi italijanščini. Policija je na podlagi opisa pripravila fotorobota. 

Policija zaposlene v manjših poslovnih prostorih, predvsem v mestnih središčih in kjer je običajno v trgovini samo eden zaposlen ter redke stranke, opozarja na previdnost in samozaščitno ravnanje. 

Policija vse, ki bi osebo s fotorobota prepoznali ali imeli kakršnekoli druge podatke o njej, prosi, da to sporočijo na 113, najbližjo policijsko postajo ali na anonimno telefonsko številko 080 1200. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 18
  • Blaster 15:31 01.april 2023.

    ah jebiga

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 23:45 30.marec 2023.

    Več bomo imeli migrantov, več bo sranja. Edinkrat, ko sem se strinjala z Janezom je bili, ko je dal ograjo na mejo in zaostril migrantsko politiko. Jebeš, človekove pravice, ko pa je zaradi njihovih, krešen naš red in mir.

  • darefoks 19:23 30.marec 2023.

    kar naj krade saj vlada krade ze 50 let