Ni ga v proračunu

Foto: Žurnal24 main Od vodnega zbirališča v Adergasu bo šel nov krvavški vodovod po Velesovski cesti
Krvavški vodovod. Projekt ovira gorenjska nevoščljivost.
Oglej si celoten članek

Cerklje. Prihodnjo jesen naj bi začeli graditi krvavški medobčinski vodovod, vendar je izvedba projekta še vprašljiva, saj ga ni niti v državnem proračunu za prihodnje leto niti v načrtih razvojnih programov. “Že mesec in pol lobiram pri ljudeh, ki imajo določen vpliv, da lahko krvavški sistem spravijo v proračun oziroma kohezijo. Gre za zelo pomemben projekt petih občin in ne za projekt, s katerim si želi cerkljanski župan postaviti spomenik,” je povedal župan Franc Čebulj.

Projekt je vreden okoli 13 milijonov evrov, od tega je predvidenih sedem milijonov evrov kohezijskih sredstev, drugo bi pokrile občine. “Vem, da so sredstva še na razpolago, tako da se ne morejo sklicevati na to, da ni denarja. Najverjetneje gre za nevoščljivost gorenjskih poslancev, ki ne morejo prebaviti določenih stvari, ki sem jim jih povedal po resnici,” je dodal Čebulj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.