Ni opazil, da je zaboden

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Maribor. Nestrpne besede izzvale pretep z nožem.
Oglej si celoten članek

“Pretep so izzvale težke besede o narodnosti. Če ne bi posredovali varnostniki, bi se lahko zgodilo kaj hujšega,” je povedal očividec. V nedeljo okoli 4.30 sta se na parkirišču pred znanim mariborskim zabaviščnim gostinskim lokalom stepli skupini moških. “Med pretepom je kršitelj z nožem zabodel 36-letnega Mariborčana in ga láhko telesno poškodoval. Nadaljnji pretep so preprečili varnostniki lokala, ki so vpletene zadržali do prihoda policije,” je pojasnil Bartolo Lampret s Policijske uprave (PU) Maribor.

Pipec naj bi iskali dve uri

Nož oziroma pipec ni bil večji od obeska za ključe, je še povedal očividec. “Poškodovani najprej sploh ni videl, da je bil zaboden, šele po pretepu je opazil, da krvavi, zato so iz zabavišča poklicali rešilni avtomobil. Policija je potrebovala kar dve uri, da so našli ta mini nož,” je dodal. Poškodovanca so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, po naših informacijah pa je že v domači oskrbi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.