Slovenija > Črna kronika
7 ogledov

Ni opazil, da je zaboden

Policija Saša Despot
Maribor. Nestrpne besede izzvale pretep z nožem.

“Pretep so izzvale težke besede o narodnosti. Če ne bi posredovali varnostniki, bi se lahko zgodilo kaj hujšega,” je povedal očividec. V nedeljo okoli 4.30 sta se na parkirišču pred znanim mariborskim zabaviščnim gostinskim lokalom stepli skupini moških. “Med pretepom je kršitelj z nožem zabodel 36-letnega Mariborčana in ga láhko telesno poškodoval. Nadaljnji pretep so preprečili varnostniki lokala, ki so vpletene zadržali do prihoda policije,” je pojasnil Bartolo Lampret s Policijske uprave (PU) Maribor.

Pipec naj bi iskali dve uri

Nož oziroma pipec ni bil večji od obeska za ključe, je še povedal očividec. “Poškodovani najprej sploh ni videl, da je bil zaboden, šele po pretepu je opazil, da krvavi, zato so iz zabavišča poklicali rešilni avtomobil. Policija je potrebovala kar dve uri, da so našli ta mini nož,” je dodal. Poškodovanca so z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, po naših informacijah pa je že v domači oskrbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.