Ni se ji uspelo rešiti iz goreče hiše

Foto: Gasilska zveze Žalec
Foto: Gasilska zveze Žalec
Gasilci so ob gašenju požara stanovanjske hiše našli mrtvo osebo.
Oglej si celoten članek

Iz Gasilske zveze Žalec so sporočili, da so bili v petek ob 23.25 obveščeni o požaru stanovanjske hiše v Spodnjih Rojah, v občini Žalec.

Tragedija V požaru umrli štirje otroci

Po prejemu informacije o dogodku so bila aktivirana prostovoljna gasilska društva Šempeter v Savinjski dolini, Vrbje, Žalec in Gotovlje. Skupno je v intervenciji sodelovalo 31 gasilcev s sedmimi gasilskimi vozili. Zagorelo je v kletnih prostorih hiše. Požar so pogasili gasilci PGD Šempeter v Savinjski dolini, Vrbje, Gotovlje in Žalec. Ob pregledu hiše so gasilci našli preminulo osebo in o tem nemudoma obvestili policijo. Gasilci so zaščitili kraj dogodka. Kletni prostori in oprema so bili v požaru popolnoma uničeni.

KRONIKA Kranj: zagorel avtobus, en človek umrl

Gasilska intervencija se je zaključila v nedeljo ob 11. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:20 19. December 2021.

    spet eden, saj ji bo kmalu več kot pri covidu..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.