Gorenjska
26414 ogledov

Kranj: zagorel avtobus, en človek umrl

Zagorel avtobus, Primskovo, Kranj, požar, gasilci PGD Kranj-Primskovo Avtobus je gorel na parkirišču blizu sedeža podjetja Arriva, družbe za prevoz potnikov.
Danes popoldne je na Primskovem v Kranju zagorel parkiran avtobus, človek v njem pa je umrl, poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje.

Nesreča se je zgodila ob 16.21 na parkirišču na Ulici Mirka Vadnova v Kranju. Tam je zagorel parkiran avtobus. Poklicni gasilci GARS Kranj in gasilci PGD Kranj-Primskovo so ogenj na vozilu pogasili. V avtobusu so našli negibnega moškega, ki so ga odnesli na prosto.

Zdravnik je ugotovil, da je poškodovani žal že umrl in da mu ne morejo več pomagati. Vzrok požara zdaj preiskuje policija.

S Policijske uprave Kranj so sporočili, da so požar in smrt moškega, ki je bil v ugasnjenem avtobusu, obravnavali kriminalisti.

Po zaključenem ogledu so navedli, da je "tuja krivda izključena in da okoliščine kažejo, da je bil moški v avtobusu sam. Avtobus je zagorel na sprednjem delu, ogenj pa se je od tam razširil po notranjosti. Moški na videz ni bil huje poškodovan. Umrl je na kraju. Odrejena je bila obdukcija. Zbiranje nekaterih obvestil še poteka. Z ugotovitvami bodo kriminalisti seznanili pristojno državno tožilstvo".

Na vprašanje, ali je bil pokojni moški voznik avtobusa iz podjetja Arriva, ki ima na Primskovem parkirišče, pa smo iz PU Kranj dobili pojasnilo, da ni bil voznik in da tudi avtobus ni bil zaklenjen.

Komentarjev 4
  • Avatar Finnaliona
    Finnaliona 00:55 10.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:31 09.december 2021.

    Ob taki informaciji bi si želela vedeti kaj več. Je lahko šlo za brezdomca ali mislijo, da bi lahko bil šofer busa ali koga tretjega? Sigurno obstajajo kakšne domneve.