Ni upoštevala prednosti

Foto: Žurnal24 Slovenske ceste so zahtevale novo smrtno žrtev med motoristi.
Na Cesti maršala Tita se je zgodaj popoldne zaradi neupoštevanja prednosti v križišču zgodila prometna nesreča, v kateri je bil motorist huje poškodovan.
Oglej si celoten članek

Na Cesti maršala Tita se je zgodaj popoldne zaradi neupoštevanja prednosti v križišču zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa in voznica osebnega avtomobila. Motorist je bil pri tem huje poškodovan.

Okoliščine
Sedemindvajsetletni motorist z Jesenic je vozil s Koroške Bele proti Hrušici. Ko je na Cesti maršala Tita pripeljal v neposredno bližino hotela Korotan, je zapeljal čez polno sredinsko črto in pred križiščem za odcep v smeri sodišča prehiteval kolono vozil. V tistem trenutku je v križišče iz nasprotne smeri, s Hrušice, pripeljala 37-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zavila levo, pri tem pa ni upoštevala prednosti. Voznik motornega kolesa je s prednjim delom motornega kolesa trčil v zadnji desni del osebnega avtomobila.

Trk silovit
Trčenje je bilo tako silovito, da je je osebni avtomobil odbilo na parkirni prostor pred zgradbo sodišča, kjer je z zadnjim desnim delom trčil v parkiran osebni avtomobil. Motorno kolo je odbilo v smeri vožnje, voznik pa je padel po vozišču, kjer je obležal huje poškodovan. Odpeljan je bil v Splošno bolnišnico Jesenice, kjer je ostal na zdravljenju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.