Slovenija > Črna kronika
10 ogledov

Ni upoštevala prednosti

Slovenske ceste so zahtevale novo smrtno žrtev med motoristi. Žurnal24 main
Na Cesti maršala Tita se je zgodaj popoldne zaradi neupoštevanja prednosti v križišču zgodila prometna nesreča, v kateri je bil motorist huje poškodovan.

Na Cesti maršala Tita se je zgodaj popoldne zaradi neupoštevanja prednosti v križišču zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik motornega kolesa in voznica osebnega avtomobila. Motorist je bil pri tem huje poškodovan.

Okoliščine
Sedemindvajsetletni motorist z Jesenic je vozil s Koroške Bele proti Hrušici. Ko je na Cesti maršala Tita pripeljal v neposredno bližino hotela Korotan, je zapeljal čez polno sredinsko črto in pred križiščem za odcep v smeri sodišča prehiteval kolono vozil. V tistem trenutku je v križišče iz nasprotne smeri, s Hrušice, pripeljala 37-letna voznica osebnega avtomobila, ki je zavila levo, pri tem pa ni upoštevala prednosti. Voznik motornega kolesa je s prednjim delom motornega kolesa trčil v zadnji desni del osebnega avtomobila.

Trk silovit
Trčenje je bilo tako silovito, da je je osebni avtomobil odbilo na parkirni prostor pred zgradbo sodišča, kjer je z zadnjim desnim delom trčil v parkiran osebni avtomobil. Motorno kolo je odbilo v smeri vožnje, voznik pa je padel po vozišču, kjer je obležal huje poškodovan. Odpeljan je bil v Splošno bolnišnico Jesenice, kjer je ostal na zdravljenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.