Nista bila prehlajena

Foto: Žurnal24 Prodajalka Janja Kavčič se je prerivala z roparjem, ki je preskočil pult. (Foto: Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 rop, škofja loka, policija Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Iztok Golob) Foto: Žurnal24 rop, škofja loka, policija Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Iztok Golob)
Rop. S pištolo oborožena moška sta oropala lekarno v Škofji Loki. Policija je sprožila filmsko akcijo, a brez uspeha.
Oglej si celoten članek

Dva s pištolo oborožena moška sta včeraj sredi dopoldneva oropala zasebno lekarno na Spodnjem trgu. Poškodovanih ni bilo. Policija je takoj sprožila obsežno iskalno akcijo, tudi s helikopterjem.

Preskočil pult
Okrog 9.30 sta vstopila dva zamaskirana moška,” je dejala lastnica lekarne Janka Primožič Tavčar, sicer pa opozorila, da je bila v tistem trenutku v lekarni le prodajalka Janja Kavčič. “Pošteno sem se ustrašila. Grozno je bilo,” je dejala Kavčičeva in dodala, da zamaskiranca nista spregovorila niti besede. Imela sta pištolo, eden je takoj preskočil pult.

Prerivala se je in vpila
Kavčičeva je poskušala pobegniti, vendar jo je ropar zgrabil. “Prerivala sem se in vpila,” je opisala nadaljevanje dogajanja. Vpitje je pritegnilo pozornost lastnice in njene hčere, v prostor naj bi po navedbah policistov vstopila stranka, nakar sta roparja z manjšo vsoto denarja pobegnila. Odšla sta peš verjetno v smeri Puštala, se še spominja.

Lekarna videonadzora ni imela. “Mislili smo, da smo z rešetkami na oknih dovolj zavarovani. Česa takega sredi dneva nismo pričakovali," je dejala Primožič Tavčarjeva in potrdila še, da v prihodnje resno razmišlja o namestitvi kamere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.