"NLB lahko postane uspešna banka"

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Novi predsednik uprave NLB Janko Medja je na prvi novinarski konferenci povedal, da bo banka imela letos in prihodnje leto izgubo. "Treba je priznati napake in očististi bilanco za nazaj," je dejal.
Oglej si celoten članek

Naročil je interne raziskave, s katerimi bo preveril v kakšnem stanju je banka, in sicer ne na poziv medijev in preiskovalnih organov, saj si želi ustvariti lastno mnenje. Dejal je še, da vse skupaj ne bo pozabljeno, da pa ne bodo prali umazanega perila v javnosti.

Na vprašanje, kako bi upravičili dokapitalizacijo NLB z davkoplačevalskim denarjem, ko v Sloveniji potekajo protesti,je dejal, da bi se Slovencem in Slovenkam, ki protestirajo najraje pridružil proti nesposobnosti in proti korupciji. "Nisem še slišal, da bi protestirali proti strokovnem in transparentnem delu, tako bo namreč delala moja uprava. Moje mnenje je, da banka lahko postane uspešna."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:50 28. December 2012.

    PA NE S TABO NA ČELU.

  • 17:14 5. December 2012.

    Koliko dokapitalizacij je še potrebno ,da bo ta banka uspešna? Zdaj so vsi delal kot svija z bučam, ker so …

  • 16:51 5. December 2012.

    NAJ KREDITE VRNEJO TISTI , KI SO JO ZAFURALI..ssTake banke ne rabimo.! Naj odgovarjajo po URS.<br />26.člen URS, ( pravica …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.