NLB ponuja denar nazaj, vsak bo lahko dobil 15 evrov

Foto: Profimedia denarnica denar Foto: Anže Petkovšek NLB
NLB je za imetnike kartic z odloženim plačilom Mastercard uvedla možnost vračila dela vrednosti nakupov oziroma NLB Cashback.
Oglej si celoten članek

Ob mesečni porabi nad 300 evrov bo imetniku na račun vrnila pet evrov. Če bo poraba ustrezno višja, lastniku kartice ne pripada višje vračilo, tudi ob kartični porabi tisoč evrov bo vračilo še vedno pet evrov.

Akcija traja do konca maja, v teh treh mesecih bo uporabnik lahko dobil vrnjenih petnajst evrov. V primeru minimalne porabe za pridobitev nagrade to pomeni vračilo 1,7 odstotka vrednosti nakupov.

"Za koriščenje ugodnosti ni potrebna prijava ali privolitev v sodelovanje, ob preseženem znesku porabe vam bomo avtomatsko 15. v naslednjem mesecu, po obračunu, nakazali 5 evrov na vaš kartični račun," so zapisali na svoji spletni stran.

Ponudba velja samo za fizične osebe za kartice NLB Mastercard klasična, NLB Mastercard posojilna in NLB Mastercard Zlata.

Za porabo na kartici ne štejejo gotovinska izplačila, pa tudi ne spletne stave ter igre na srečo. "Poraba, opravljena s kartico v posameznem obdobju, se obravnava posebej in je ni mogoče sešteti za vsa tri obdobja kumulativno," so še pojasnili. Obdobje je tekoči mesec, kar pomeni, da je treba za vračilo petih evrov tristo evrov porabiti v marcu, aprilu in maju, kdor bo to mejo presegel le aprila, bo dobil pet evrov, za marec in maj pa nič, čeprav bi marca morda zapravil tisoč evrov.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 22:17 7. Marec 2023.

    A ne bi rajši podrejencem vrnili, kar so jim pokradli.

  • 19:26 7. Marec 2023.

    Naj si jih vtaknejo v šupak! Ravno odpiram račun v drugi banki, kjer bom dobil par jurjev, ko prenesem depozit …

  • 18:08 7. Marec 2023.

    vi bučki boste pa šli zapravljat.. dejansko je to svinjarija, bogatunim 300€ ni nič pa bo vseeno dobil 1.5% nazaj. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.