Nočna mora v rondoju Tomačevo

Foto: Bralec
Foto: Bralec
Zaradi nedelujočih semaforjev smo bili dopoldan priča kolonam na severni obvoznici.
Oglej si celoten članek

"Ob 9.30 sem obstala pred krožiščem Tomačevo," piše bralka, ki je posnela spodnji video. "Semaforji so delovali zelo čudno. Na mojem pasu je večino časa gorela rdeča luč, zelena se je prikazala le za nekaj sekund, nato pa celo večnost spet rdeča. Za si pulit lase."

Pri prometno-informacijskem centru pojasnjujejo, da je bil promet na ljubljanski severni obvoznici na krožišču Tomačevo v dopoldanskem času močno oviran zaradi napake pri delovanju semaforjev. 

Najhuje je bilo v jutranji konici do približno desete ure.

Dars pojasnjuje napako

Pri Darsu pojasnjujejo, da je prišlo do tehničnih težav na modulih za kontrolo indukcijskih zank in posledično do težav, povezanih z dolžino intervalov na semaforjih. "K odpravi napake smo nemudoma pristopili in jo tudi že odpravili," pravijo pri Darsu. "Do odprave napake je bila na krožišču prisotna policija, ki je vodila promet."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:09 25. September 2019.

    mora traja predvsem iz smeri centra po štajerski cesti. ko ni bilo tega priključka, je rondo delal odlično!

  • 15:36 25. September 2019.

    Obupno je bilo, od začetka Trzina do rondoja ob 7.15 je trajalo več kot eno uro!!!! Pa je vsega skupaj …

  • 15:26 25. September 2019.

    Ob 9.20 ni bilo na rondoju nobenih policistov. DARS se spet izmotava! Od začetka Trzina do rondoja Tomačevo smo rabili …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.