Nogometaš ubil štiri ljudi

Foto: Žurnal24
Prebivalce ukrajinskega mesta Sevastopol je pretresla prometna nesreča, ki jo je zagrešil nogometaš ukrajinskega prvoligaša.
Oglej si celoten članek


25-letni Vladislav Piškun, nogometaš ukrajinskega prvoligaša Sevastopol, je v nedeljo dopoldne s svojim BMW-jem divjal po ulicah omenjenega mesta, po poročanju tamkajšnjih medijev pa naj bi srečal nekega znanca, s katerim sta uprizorila pravo dirko.

Piškun je v nekem trenutku zaradi prevelike hitrosti ostal brez nadzora nad avtomobilom, zapeljal na pločnik in usmrtil žensko in njena otroka, deklici stari dve in pet let. V bolnišnici je zaradi poškodb umrla tudi noseča ženska, Piškunova sovoznica in prijateljica.

25-letni nogometaš jo je odnesel z lažjimi poškodbami, policija pa je sporočila, da v trenutku nesreče ni bil pod vplivom alkohola. Piškun je priznal krivdo, trenutno pa je v priporu, kjer čaka na sojenje. Ukrajinski mediji še pišejo, da so zgroženi meščani po nesreči hoteli linčati nogometaša, ki pa so ga pred razjarjeno množico rešili policisti.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.