Slovenija > Črna kronika
21 ogledov

Nogometaš ubil štiri ljudi

Žurnal24 main
Prebivalce ukrajinskega mesta Sevastopol je pretresla prometna nesreča, ki jo je zagrešil nogometaš ukrajinskega prvoligaša.


25-letni Vladislav Piškun, nogometaš ukrajinskega prvoligaša Sevastopol, je v nedeljo dopoldne s svojim BMW-jem divjal po ulicah omenjenega mesta, po poročanju tamkajšnjih medijev pa naj bi srečal nekega znanca, s katerim sta uprizorila pravo dirko.

Piškun je v nekem trenutku zaradi prevelike hitrosti ostal brez nadzora nad avtomobilom, zapeljal na pločnik in usmrtil žensko in njena otroka, deklici stari dve in pet let. V bolnišnici je zaradi poškodb umrla tudi noseča ženska, Piškunova sovoznica in prijateljica.

25-letni nogometaš jo je odnesel z lažjimi poškodbami, policija pa je sporočila, da v trenutku nesreče ni bil pod vplivom alkohola. Piškun je priznal krivdo, trenutno pa je v priporu, kjer čaka na sojenje. Ukrajinski mediji še pišejo, da so zgroženi meščani po nesreči hoteli linčati nogometaša, ki pa so ga pred razjarjeno množico rešili policisti.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.