Norišnica na naših cestah in dolgo čakanje na mejah

Foto: PMP Obrežje mejni prehod kontrola policija Obrežje Foto: PMP Obrežje mejni prehod kontrola policija Obrežje
Na slovenskih cestah v skladu s pričakovanji že nastajajo prvi zastoji, in sicer pred predorom Karavanke, na ljubljanski obvoznici ter na cestah proti morju. Gneča je tudi že na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško.
Oglej si celoten članek

Osebna vozila morajo tako na Obrežju za vstop v državo čakati dve uri.

Zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji je dolg poldrugi kilometer, na prometno-informacijskem centru za državne ceste zato voznikom priporočajo izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Zastoji so še na zahodni ljubljanski obvoznici od Brda proti Brezovici in na vzhodni ljubljanski obvoznici od Bizovika proti Malencam, na morju na cestah Parecag - Sečovlje in Šmarje - Dragonja ter na relaciji Lesce - Bled.

Čakalne dobe so po podatkih prometno-informacijskega centra na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Jelšane, Gruškovje, Obrežje in Slovenska vas.

Na Obrežju osebna vozila za vstop v državo čakajo dve uri, na mejnih prehodih Sečovlje in Dragonja pa po uro in 15 minut za vstop ter po 30 oz. 45 minut za izstop iz države. Na Starodu je čakalna doba za vstop ena ura in za izstop 20 minut, eno uro čakajo vozniki za vstop tudi na Gruškovju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:55 19. Avgust 2018.

    Boljša ponudba ... Moja zadnja plača za Google 8000 € za delo 18 ur na teden na spletu. Sem se …

  • vec
    12:45 19. Avgust 2018.

    Kaj sploh čakate na mejah, pejte po kakem kolovozu ipd. tko kot migranti, če vas ulovijo pač rečeš azil i …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.