Slovenija
2514 ogledov

Norišnica na naših cestah in dolgo čakanje na mejah

mejni prehod kontrola policija Obrežje
1/2
PMP Obrežje
Na slovenskih cestah v skladu s pričakovanji že nastajajo prvi zastoji, in sicer pred predorom Karavanke, na ljubljanski obvoznici ter na cestah proti morju. Gneča je tudi že na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško.

Osebna vozila morajo tako na Obrežju za vstop v državo čakati dve uri.

Zastoj pred predorom Karavanke proti Avstriji je dolg poldrugi kilometer, na prometno-informacijskem centru za državne ceste zato voznikom priporočajo izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Zastoji so še na zahodni ljubljanski obvoznici od Brda proti Brezovici in na vzhodni ljubljanski obvoznici od Bizovika proti Malencam, na morju na cestah Parecag - Sečovlje in Šmarje - Dragonja ter na relaciji Lesce - Bled.

Čakalne dobe so po podatkih prometno-informacijskega centra na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Starod, Jelšane, Gruškovje, Obrežje in Slovenska vas.

Na Obrežju osebna vozila za vstop v državo čakajo dve uri, na mejnih prehodih Sečovlje in Dragonja pa po uro in 15 minut za vstop ter po 30 oz. 45 minut za izstop iz države. Na Starodu je čakalna doba za vstop ena ura in za izstop 20 minut, eno uro čakajo vozniki za vstop tudi na Gruškovju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Taylah_Heney 12:55 19.avgust 2018.

    Boljša ponudba ... Moja zadnja plača za Google 8000 € za delo 18 ur na teden na spletu. Sem se pridružil tej službi pred 2 meseci in zaslužil 27.386 € v zadnjem mesecu tega dela. Preprosto in enostavno opraviti delo ...prikaži več in zaslužek je ogromen. Tudi tisti, ki so novi, lahko zlahka zaslužijo 200 evrov na uro in dobički so lahko sčasoma šee večjii ... Torej sem začel....... ➤➤➤ ➤➤➤➤➤ www.Internet43.Com

  • vec 12:45 19.avgust 2018.

    Kaj sploh čakate na mejah, pejte po kakem kolovozu ipd. tko kot migranti, če vas ulovijo pač rečeš azil i gotovo.