Noro … Kakšna reklama za Slovenijo!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Akrobatska skupina Dunking Devils in Slovenske železnice so znova združili moči. Konec minulega tedna, ob dnevu železničarjev, so javnosti predstavili nov video projekt, tokrat so na premikajočem se tovornem vlaku poskrbeli za pravi akrobatski spektakel. V prvih 48 urah po objavi si je video ogledalo že več kot 4,5 milijona ljudi.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz skupine Dunking Devils, so v sodelovanju s tovornim prometom in ekipo Urban Roof sestavili 170 metrov dolg akrobatski vlak, na katerega so namestili skakalnice za BMX kolesa, olimpijski trampolin, rusko gugalnico in celo bazen s 70 tonami vode.

Po besedah sodelujočih je bil projekt pravi izziv, rezultat pa je njihov najbolj nor video doslej.

xxx

V dogovoru s svetovno znanim portalom People Are Awesome je video ugledal luč sveta 2. junija, na dan železničarjev, v spomin prihoda prvega vlaka na slovenska tla leta 1846.

Izviren promocijski film je na največji evropski prireditvi s področja transporta in logistike v Münchnu požel veliko pozornosti in tudi velik ogled na spletu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:30 5. Junij 2017.

    Prav nobene reklame za Slovenijo v tem spotu!!! V prejšnjem, ko so bli na Soški progi, ja, ampak v tem …

  • 19:52 5. Junij 2017.

    Lahko da sem malce "zamaknjen", ampak v temle videu jaz ne vidim NITI PIKICE reklame za Slovenijo! Kvečjemu za Maersk, …

  • 17:51 5. Junij 2017.

    To je bolj podobno reklami za MAERSK, kot pa reklami za Slovenijo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.