Slovenija
1208 ogledov

Noro … Kakšna reklama za Slovenijo!

Dunking devils Žurnal24 main
Akrobatska skupina Dunking Devils in Slovenske železnice so znova združili moči. Konec minulega tedna, ob dnevu železničarjev, so javnosti predstavili nov video projekt, tokrat so na premikajočem se tovornem vlaku poskrbeli za pravi akrobatski spektakel. V prvih 48 urah po objavi si je video ogledalo že več kot 4,5 milijona ljudi.

Kot so sporočili iz skupine Dunking Devils, so v sodelovanju s tovornim prometom in ekipo Urban Roof sestavili 170 metrov dolg akrobatski vlak, na katerega so namestili skakalnice za BMX kolesa, olimpijski trampolin, rusko gugalnico in celo bazen s 70 tonami vode.

Po besedah sodelujočih je bil projekt pravi izziv, rezultat pa je njihov najbolj nor video doslej.

V dogovoru s svetovno znanim portalom People Are Awesome je video ugledal luč sveta 2. junija, na dan železničarjev, v spomin prihoda prvega vlaka na slovenska tla leta 1846.

Izviren promocijski film je na največji evropski prireditvi s področja transporta in logistike v Münchnu požel veliko pozornosti in tudi velik ogled na spletu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • zipo 21:30 05.junij 2017.

    Prav nobene reklame za Slovenijo v tem spotu!!! V prejšnjem, ko so bli na Soški progi, ja, ampak v tem pa samo za svojo promocijo! da ne bo pomote, kapo dol Dunking Devils, ampak upam, da novinar ne dobi regresa letos!

  • Snežinko 19:52 05.junij 2017.

    Lahko da sem malce "zamaknjen", ampak v temle videu jaz ne vidim NITI PIKICE reklame za Slovenijo! Kvečjemu za Maersk, kot pravi Miha...Še napisi so angleški! Sramota!

  • MihaMB 17:51 05.junij 2017.

    To je bolj podobno reklami za MAERSK, kot pa reklami za Slovenijo...