Nov primer lažnega zbiranja za Sočo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Iz Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta Soča znova opozarjajo, da goljufi za zbiranje donacij uporabljajo njihovo ime in logotip. Opozarjajo, da z zbiranjem podpisom in donacij v inštitutu nimajo nič.
Oglej si celoten članek

"Neznani tuje govoreči posamezniki v imenu inštituta v Ljubljani na cesti ustavljajo ljudi s pojasnilom, da zbirajo podpise za peticijo in denarne donacije za izgradnjo nove stavbe URI - Soča. Pri tem izrazijo tudi pričakovanje po donaciji v minimalnem znesku nekaj deset evrov," opozarjajo iz Soče. Dodajajo, da so osebe med nagovarjanjem pri sebi imele list papirja s peticijo in podpisi ljudi, "na katerem je viden logotip inštituta".

"URI - Soča za nobeno svojo dejavnost, aktivnost ali gradnjo ne zbira denarja med mimoidočimi na cesti," ponovno opozarjajo. Primer so, kot pravijo, prijavili pristojnim organom.

Pred nekaj dnevi so iz inštituta že opozarjali, da goljufi od vrat do vrat hodijo pod pretvezo, da so socialni delavci iz Soče in prodajajo merilnike krvnega tlaku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.