Nov upravni center smiseln

Foto: Žurnal24 Ob stavbi Občine Jesenice ministrstvo za javno upravo gradi 2,3 milijona evrov v
Kriza. Država gradi nov upravni center za 2,3 milijona evrov.
Oglej si celoten članek

Gradnja novega upravnega centra ob občinski stavbi je zmotila nekatere bralce; ti so se obrnili na nas, ker jih zanima, zakaj država ob vsem govorjenju o prazni državni blagajni gradi nov sedež upravne enote in izpostave Dursa.

“Vzrok za gradnjo sta razpršenost in neprimernost prostorov, v katerih delujejo državni organi, obstoječi prostori pa tudi niso v lasti države, zato celovita obnova starega objekta ni mogoča,” je za Žurnal dejal Miran Koren, tiskovni predstavnik ministrstva za javno upravo, in dodal, da je gradnja centra načrtovana v proračunu, investicijska dokumentacija pa izkazuje smiselnost investicije.

Gre za edino novogradnjo upravnega centra v Sloveniji, ki bo stala 2,3 milijona evrov, v celoti pa jo financirata ministrstvo za javno upravo in davčni urad. “Center bo predvidoma dokončan v začetku leta 2012,” so povedali na ministrstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.