Nova delovna mesta za Žirovnico

Foto: Žurnal24 “Predvidena je rast podjetja, ob tem pa bomo potrebovali tudi več ljudi,” je pov
Poslovna cona. Podpisana pogodba za selitev podjetja Saxonia Franke. Zanimanje za cono je veliko.
Oglej si celoten članek

“Začetek gradnje načrtujemo za letos jeseni, za časovnico gradnje pa je še prezgodaj. Predvidevamo, da bi že poleti 2012 lahko začeli proizvodnjo na novi lokaciji,” je ob včerajšnjem podpisu pogodbe za nakup zemljišča v nastajajoči poslovni coni Žirovnica povedal Uwe Fürst, direktor podjetja Saxonia-Franke.

Podjetje ima preveč naročil za trenutno lokacijo v Tržiču, zato bodo na novi lokaciji proizvodnjo širili s sedanjih dveh na pet tisoč kvadratnih metrov, načrtujejo tudi povečanje števila zaposlenih s 50 na 70, številka pa bo po Fürstovih besedah še rasla.

Zemljišča nared julija

Zemljišča v poslovni coni Žirovnica, kjer so se dela na infrastrukturni ureditvi začela sredi januarja, bodo po pojasnilih direktorice RP investicij Sabine Fašmon-Muznik pripravljena julija in predana avgusta: “Zanimanje za prvo poslovno cono v Žirovnici je precejšnje, saj predvidevamo, da bomo v kratkem zapolnili 30 odstotkov prostih zemljišč, pa tudi, da bomo poslovno cono zapolnili v 
petih letih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.