Nova humanitarna akcija Never Give Up

Foto: Vztrajaj - Never give up
Foto: Vztrajaj - Never give up
Skoraj pomladanske temperature lahko ta konec tedna izkoristite za izlet na Bled, s čimer boste še nekaj dobrega naredili za dve socialno ogroženi družini iz Gorenjske. Športno humanitarno društvo Vztrajaj – Never Give Up namreč pripravlja poseben tekaški vikend.
Oglej si celoten članek

Vaši otroci, tudi če so že mladostniki, bodo v humanitarni akciji lahko okrog Blejskega jezera tekli oziroma hodili brezplačno, le zamaške iz embalaž morajo prinesti, vi pa boste za tek ali hojo plačali toliko, kot boste želeli – vsak po svojih zmožnostih.

Ultramaratonec Primož Gašpirc bo v soboto in nedeljo tek okrog Blejskega jezera začel že ob 7. uri, končal pa bo šele ob 19. uri. Vseh 12 ur bo tekel neprekinjeno. V tem času se mu lahko kdorkoli kadarkoli pridruži. Lahko tečete ali se sprehajate, s čimer boste pomagali dvema socialno ogroženima družinama iz Gorenjske, in se s tem pridružite še znanim slovenskim športnikom, ki se bodo prav tako udeležili humanitarnega teka.

Start in cilj sta pred hotelom Park, kjer bo ves čas potekalo tudi pestro dogajanje, vključno s srečelovom. Tudi denar od nakupa srečk bo šel v roke socialno ogroženih družin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.