Slovenija
77 ogledov

Nova humanitarna akcija Never Give Up

Primož Gašpirc in Matej Markovič Vztrajaj - Never give up
Skoraj pomladanske temperature lahko ta konec tedna izkoristite za izlet na Bled, s čimer boste še nekaj dobrega naredili za dve socialno ogroženi družini iz Gorenjske. Športno humanitarno društvo Vztrajaj – Never Give Up namreč pripravlja poseben tekaški vikend.

Vaši otroci, tudi če so že mladostniki, bodo v humanitarni akciji lahko okrog Blejskega jezera tekli oziroma hodili brezplačno, le zamaške iz embalaž morajo prinesti, vi pa boste za tek ali hojo plačali toliko, kot boste želeli – vsak po svojih zmožnostih.

Ultramaratonec Primož Gašpirc bo v soboto in nedeljo tek okrog Blejskega jezera začel že ob 7. uri, končal pa bo šele ob 19. uri. Vseh 12 ur bo tekel neprekinjeno. V tem času se mu lahko kdorkoli kadarkoli pridruži. Lahko tečete ali se sprehajate, s čimer boste pomagali dvema socialno ogroženima družinama iz Gorenjske, in se s tem pridružite še znanim slovenskim športnikom, ki se bodo prav tako udeležili humanitarnega teka.

Start in cilj sta pred hotelom Park, kjer bo ves čas potekalo tudi pestro dogajanje, vključno s srečelovom. Tudi denar od nakupa srečk bo šel v roke socialno ogroženih družin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.