Nova poškodba zaradi pirotehnike

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Tokrat se je v okolici Krškega poškodoval 13-letni otrok.
Oglej si celoten članek

13-letni otrok naj bi se sinoči lotil razstavljanja ognjemetne baterije in prižgal njene posamezne dele. Pri tem je prišlo do eksplozije ene izmed komponent, zaradi česar je deček utrpel poškodbo očesa.

Po naših informacijah je šlo za ognjemetno baterijo cobro, ki naj bi jo otrok razstavljal nekje zunaj.

Vodja nujne medicinske pomoči v ZD Krško Primož Kadunc nam je povedal, da so fanta starši sami pripeljali v oskrbo. "Nudili smo mu prvo nujno pomoč, nato pa ga napotili v novomeški zdravstveni dom, kjer so ga oskrbeli naprej. O naravi njegovih poškodb zato težko kaj več rečem," je še dodal Kadunc. Fanta so nato starši iz Krškega prepeljali v Novo mesto.

V Novem mestu je fantove rane oskrbel kirurg, nato pa so ga poslali v Ljubljano. "V okviru naše nujne medicinske pomoči nimamo okulista, tako da smo najstnika zaradi suma, da je prišlo do poškodbo očesa poslali v Ljubljano," nam je povedal Bojan Kostić z novomeške urgence.

Še vedno čakamo na pojasnila, kako hude so fantove poškodbe očesa ...

PREBERITE TUDI:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:44 24. December 2016.

    zdej lahko tožijo starši tega otroka proizvajalca ker ni izrecno prepovedal v navodilih drugačnih operacij z izdelkom kot sicer. in …

  • ode
    08:19 24. December 2016.

    V BTC je stijnic s pirotehniko, kolikor hočeš. Menda se "ispod pulta" dobi vse kategorije .

  • 15:21 23. December 2016.

    po vseh opozorilih,ki že desetletja trajajo je očitno da ne bo to nikoli zaleglo.čas je za drugo taktiko ,da vsaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.