Nova poslovna enota banke Sparkasse v Ljubljani

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Banka Sparkasse d. d. je v ponedeljek, 24. oktobra, odprla novo poslovno enoto v Ljubljani, na Šmartinski cesti 58. Prvih 300 novih strank, ki bodo v novi poslovni enoti odprle račun (Udobni račun plus ali Udobni zlati račun), prejme pet let brezplačnega vodenja osebnega računa.
Oglej si celoten članek

Banka Sparkasse svojim osmim poslovnim enotam po vseh večjih mestih v Sloveniji pridružuje še eno poslovno enoto v Ljubljani. Za to se je določila zaradi lažje dostopnosti pri poslovanju s prebivalstvom. Banka Sparkasse ima 54.000 strank, od tega 48.000 fizičnih oseb. Strategija pridobivanja novih strank pa ne temelji le na odpiranju novih poslovnih enot, saj banka Sparkasse ostaja najugodnejša banka v Sloveniji pri poslovanju prek elektronske banke*. Pri poslovanju s prebivalstvom poudarja kakovost storitve, udobno ter ugodno poslovanje.

Značilnosti elektronskega poslovanja z banko Sparkasse:

  • najnižje provizije pri plačevanju položnic prek elektronske banke,
  • uporaba elektronske banke Net.Stik je brezplačna,
  • tako strankam, kot  tudi nekomitentom, je omogočeno vsestransko udobno poslovanje od doma prek unikatne Online banka Sparkasse.

Z ugodnim elektronskim poslovanjem banka Sparkasse spodbuja svoje stranke k opravljanju dnevnih bančnih poslov prek spleta. Obisk poslovne enote velja opraviti pri reševanju bolj kompleksnih finančnih vprašanj. Strankam v svojih poslovnih enotah nudi zasebnost pri pogovoru o finančnih temah v posebej urejenih svetovalnih sobah.

Banka Sparkasse velja za svetovalno banko. Fizičnim strankam nudi celostno finančno svetovanje in izdelavo osebnega finančnega načrta s pomočjo orodja Finanz Check. Tovrstna storitev nudi strankam realen vpogled v doseganje osebnih ciljev, kot so načrtovanje dopusta, šolanje otrok, nakup premičnine ali nepremičnine, varčevanje za starost, zavarovanje za primer nesreče itd.

(*vir: Zveza potrošnikov Slovenije)

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.