Nova smrtna nesreča na naših cestah

Foto: PGD Velenje
Foto: PGD Velenje
Do nesreče je prišlo na Štajerski avtocesti.
Oglej si celoten članek

Danes, okoli pol enajstih, so bili policisti PU celje obveščeni, da je na avtocesti med izvozoma Celje Center in Lopata v smeri proti Ljubljani prišlo do naletnega trčenja štirih tovornih vozil. 

V trčenju je ena oseba umrla.

Ogled kraja prometne nesreče še poteka. Avtocesta v smeri proti Ljubljani je med  izvozoma Celje Center in Lopata zaprta za ves promet.

Nekaj čez 11. uro so bili policisti obveščeni še o naletnem trčenju na avtocesti med Dramljami in počivališčem Zima. Po prvih podatkih gre za trčenje treh tovornih vozil.   

Tudi na tem odseku je avtocesta zaradi odstranjevanja posledic trčenja v celoti zaprta. Po prvih podatkih v trčenju bi bil nihče huje poškodovan.

Več podatkov o  obeh prometnih nesrečah še sledi.

*Fotografij aje simbolična

Slovenija Dva naleta vozil na avtocesti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:49 3. Maj 2022.

    Cestna Policija zabušava 100 na uro ! Ko vsak bedak vidi , da kamioni ne držijo razdalje ampak vozijo v …

  • 15:56 3. Maj 2022.

    Tempomat, potem pa gledanje filmov in kuhanje kave... Pa kaj vi amaterski nedeljski vozniki sploh delate na cesti, če nimate …

  • 15:24 3. Maj 2022.

    Leon kaj hošeš reči, da damo lahko Hojsu za kakšno stvar prav? ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.