Slovenija
5367 ogledov

Nova smrtna nesreča na naših cestah

Nalet vozil PGD Velenje
Do nesreče je prišlo na Štajerski avtocesti.

Danes, okoli pol enajstih, so bili policisti PU celje obveščeni, da je na avtocesti med izvozoma Celje Center in Lopata v smeri proti Ljubljani prišlo do naletnega trčenja štirih tovornih vozil. 

V trčenju je ena oseba umrla.

Ogled kraja prometne nesreče še poteka. Avtocesta v smeri proti Ljubljani je med  izvozoma Celje Center in Lopata zaprta za ves promet.

Nekaj čez 11. uro so bili policisti obveščeni še o naletnem trčenju na avtocesti med Dramljami in počivališčem Zima. Po prvih podatkih gre za trčenje treh tovornih vozil.   

Tudi na tem odseku je avtocesta zaradi odstranjevanja posledic trčenja v celoti zaprta. Po prvih podatkih v trčenju bi bil nihče huje poškodovan.

Več podatkov o  obeh prometnih nesrečah še sledi.

*Fotografij aje simbolična

Nalet vozil Slovenija Slovenija Dva naleta vozil na avtocesti

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Idioti 18:49 03.maj 2022.

    Cestna Policija zabušava 100 na uro ! Ko vsak bedak vidi , da kamioni ne držijo razdalje ampak vozijo v zavetrju , sam Cestna policija zgleda ne ! Pa tolk so se samohvalil ! Kaj ko bi začeli z kaj ...prikaži večj manjšega , ko ste že tako nesposobni . Za začetek nopr , da kaznujete vse , ki vozijo z NEPRAVILNIMI LUČMI !!! Za začetek , je to za vaše sposobnosti čisto zadosti težko INTELEKTUALNO DELO !

  • Orto 15:56 03.maj 2022.

    Tempomat, potem pa gledanje filmov in kuhanje kave... Pa kaj vi amaterski nedeljski vozniki sploh delate na cesti, če nimate pojma, mi smo ja profiji .... res so profesionalno uredili zadevo danes, na srečo nas amaterjev so se med sabo ...prikaži več malo pomerili v spretnostni vožnji.

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:24 03.maj 2022.

    Leon kaj hošeš reči, da damo lahko Hojsu za kakšno stvar prav? ;)